Med vår stora kunskap inom kompositer kan vi hjälpa dig med ditt projekt vare sig det handlar om en kaross i kolfiber eller en baklucka i glasfiber. Vi utgår från kundens krav på vikt, hållfasthet, pris och utseende för att bygga den perfekta delen för dig.

Vi kan tillverka det mesta och har alltid stort fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Söker du delar som inte finns att köpa eller som helt enkelt inte uppfyller dina krav, då är det oss du ska höra av dig till.

Nedan kommer lite bilder på ett banbygge på en Corvette C6 där vi byggde en komplett kaross, splitter, diffuser, golv samt skivor för att bygga in kupén med i kolfiber. Karossen väger strax under 30kg lackad och klar.

Kolfiber corvette

Kolfiber corvette

 

Nedan kommer lite bilder från ett av våra bilprojekt där vi fick i uppdrag att lätta en Corvette Grand Sport -67. Bilen hade redan en glasfiber kaross och kunden önskade att vi byggde vidare i glasfiber för att hålla den tidsenlig. Vi göt av samt göt upp dörrar, huv, baklucka samt hela bakpartiet i mycket lättare laminat. Observera att alla delar på bilden inte är färdigmonterade och inpassade.