polering waxning bottenmålning båtReparera båt

Vi har lång erfarenhet av båtreparationer av alla slag. Vi hjälper dig med glasfiber samt gelcoat relaterade skador.Vi tar hand om mindre gelcoat skador såväl som mer komplicerade strukturella skador. När du lämnar din båt till oss för reparation så kan du räkna med att vi inte bara gör allt för att det ska hålla så bra som möjligt utan även för att lagningen ska bli så snygg som möjligt. Vi strävar alltid efter att reparationen ska vara så osynlig som möjligt för att bibehålla värdet på er båt.

Vi utför reparationer både i vår verkstad i Västerhaninge men även ute hos kund beroende på omfattning av skada samt båtens storlek. Vi strävar alltid efter att hålla en god dialog med våra kunder både före och under arbetet. Detta för att säkerställa att arbetet blir utfört enligt önskemål samt att inga otrevliga överraskningar dyker upp när fakturan kommer.

Ombyggnation & underhåll

Vi kan mer än att reparera båt. Vi bygger även om, renoverar och underhåller dom. Behöver du nya delar av glasfiber eller kolfiber som inte finns att köpa så kan vi tillverka dem efter önskemål. Det kan vara allt från en ny lucka till ett kolfiber peke. Hör gärna av dig och berätta vad du skulle vilja ha på din båt!

Vi utför polering och waxning av båtar både ute hos kund och i vår verkstad. Vi är måna om att lämna din båt med en riktig “nybåts känsla” och lägger alltid ner den tid och energi som krävs för att åstadkomma det. Den känslan får man när arbetet är utfört med ett öga för detaljer vilket vår polerings mästare verkligen besitter! Du väljer självklart själv vad du vill ha polerat och i vilken utsträckning. Är båten redan ganska blank kan det räcka att gå över den med enbart ett fint polermedel och sedan wax. Är den däremot mer illa däran så polerar vi i flera steg för att få upp riktigt fin lyster igen.

Kontakta oss för vidare information eller offert!

 

Kolfiber peke vi tillverkat enligt kunds önskemål och design.