Reparationer av kolfiber ram

Kolfiber ram är numera inte något ovanligt på högpresterande cyklar. Med vår erfarenhet av kolfiber och komposit material i ryggen så kan vi garantera dig en hållbar lagning av dina kolfiber delar på cykeln. Att reparera ramen är ofta avsevärt billigare än att byta ut den och vi kan garantera att den blir minst lika hållbar. Vi använder oss alltid av vakuum för att garantera ett lätt och starkt laminat.

Det finns olika alternativ på hur du vill att finishen ska se ut på din lagning. Antingen så lackar vi över den med blank/matt svart färg som en ruta runt lagningen eller så penslar vi ett lager epoxi och lämnar kolfibern synlig, du väljer vad du tycker blir bäst!

Hur lång tid tar det?

I normala fall kan du vänta dig en väntetid på ca 3-4 veckor då vi samlar på oss ett gäng cyklar att laga samtidigt för att hålla nere priset.  Har du däremot bråttom kan vi erbjuda express service. Då garanterar vi att ha din cykel färdig inom 48 timmar från det att du lämnar in den. Detta blir dock dyrare. Du kan även kontakta oss för information om nästa lagningstillfälle.

Hör alltid av dig innan du kommer med din cykel för att säkerställa att vi är på plats för att ta emot dig. Klicka här för kontaktuppgifter.

 

Prislista:

Lagning av spricka eller brott: 1.900kr

Lagning av extra spricka eller brott på samma cykel: 700kr/st

Express lagning (klar inom 48h) av spricka eller brott: 3.300kr

Express lagning av extra spricka eller brott på samma cykel: 900kr/st

För övriga lagningar, kontakta oss för prisuppgift.

 

Här är ett exempel på lagning av mindre sprickor på en Kolfiber cykel ram där vi lämnat lagningen synlig.

Detta är ett exempel på reparation av spricka med en extra lagning d.v.s en kostnad av 2.600kr.

Lagning av kolfiber ram

Alla priser är inklusive moms. Betalning sker via företags Swish vid upphämtning alternativt faktura som skall vara betald innan upphämtningstillfället.